Kwaliteit & certificering

Kwaliteit staat bij Palletbedrijf van der Pol hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze producten wordt door de gehele keten continue bewaakt.

ISO9001:2015

Het bedrijf is ISO9001:2015 gecertificeerd voor de handel en verhuur van pallets en kisten. Heeft u opmerkingen, tips of verbeterpunten; wij vernemen graag van u! Klik hier voor het actuele certificaat.

ISPM-15

Het exporteren van houten verpakkingen is alleen toegestaan wanneer deze zijn behandeld met een zogenaamde "heat-treatment". Deze behandeling tegen ongedierte kan Palletbedrijf van der Pol geheel voor u uitvoeren. Hiervoor is het bedrijf aangesloten bij de SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen), dat in Nederland verantwoordelijk is voor de ISPM-15 certificering. Dit is een internationale maatregel welke garandeerd dat levend ongedierte zich niet verspreid door houten verpakkingen. Het unieke kenmerk dat Palletbedrijf van der Pol hiervoor hanteert is NL-030.

Bekijk hier of het land van bestemming uw houten verpakking accepteert.

FSC

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Klik hier voor het actuele certificaat van Palletbedrijf van der Pol.

VCI

Chemiepallets worden geproduceerd volgens de richtlijnen van het Duitse VCI. Alle CP-pallets van Palletbedrijf van der Pol krijgen kental 245.