Service

Palletbedrijf van der Pol biedt naast de verkoop van pallets & kisten nog meer diensten aan.

Verhuur

Het is mogelijk om tijdens het (hoog)seizoen extra kisten bij te huren. Voor meer informatie hierover: zie verhuur kisten.

Reparatie

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reparatie van uw pallets of kisten. Wij kunnen de reparatiewerkzaamheden volledig uit handen nemen. Ook is het mogelijk om reparatiemateriaal, zoals hout, lijm, beugels en spijkers, bij ons te bestellen. Door onze ruime voorraad kunnen wij u altijd snel voorzien.

HT-behandelingen

Voor exportdoeleinden dienen houten verpakkingen behandeld te worden conform ISPM-15 tegen ongedierte. Dit kunnen compleet wij voor u verzorgen, ook als dienst als u zelf de houten verpakkingen aanlevert. Eventueel kunnen wij de verpakkingen voor u ophalen en retourneren.

Design & Engineering

Palletbedrijf van der Pol schikt intern over uitgebreide teken- en berekeningensoftware om pallets en kisten voor u te ontwerpen en engineeren. Wij kunnen u voorzien van bijvoorbeeld maximale draagkrachtberekeningen van pallets in alle mogelijke scenario's. Op deze manier kunt u als klant uw pallets optimaal en veilig inzetten.