Kisten

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment kisten. Palletbedrijf van der Pol BV kan iedere kist volledig volgens klantwens produceren.

De kisten worden voornamelijk geproduceerd uit Noord-Europees vurenhout, met hardhouten kop- en onderplanken, gegalvaniseerde machinenagels en volledige verlijming. Daarnaast kunnen kistdelen worden vervaardigt (middels CNC-frezen) uit verschillende multiplexsoorten (underlayment, vuren, hardhout of betonplex). Standaard worden de hoeken van de kisten afgeschuind en voorzien van een opdruk. Tevens bestaat de mogelijkheid om de bodem te voorzien van gaas (RVS of Nylon) of geperforeerde staalplaat. Ook de mogelijkheid tot impregneren van het hout bestaat, mits het op te slagen product dit toestaat. Vanaf één kist, tot duizenden kisten. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doordat de productie volledig in eigen huis wordt gedaan, met de bijbehorende ervaring en ruime voorraad in diverse materialen, is het mogelijk om vaak op korte termijn uw kisten te produceren tegen een gunstig tarief.